STRONGFLEX:

Který materiál bychom měli zvolit ?: ČERVENÝ nebo ŽLUTÝ?

Jaký je rozdíl mezi červenou (80 ShA *) a žlutými (90 ShA *) silentbloky?

ČERVENÉ tvrdost okolo 80 ShA * - podvozkové díly mají stejnou tvrdost jako originální ocelovo-gumové silentbloky. Ale pevnost polyuretanu je mnohdy lepší a jeho unikátní vlastnosti zajišťují přetrvávající komfort. ČERVENÉ silentbloky doporučujeme pro všechny co používají auta na "normální" ježdění a chtějí zlepšit stabilitu a ovladatelnost.

ŽLUTÉ tvrdost okolo 90 ShA * - doporučené pro sportovní-závodní auta, tuning .. atd. Podvozek se zpráva tužší než je nutné ve vysokých rychlostech. Tvrdost polyuretanu zajišťuje stabilitu podvozku během mnoha let.

ČERNÉ tvrdosť 80 nebo 90 ShA * - dělané na objednávku.

Hlavní rozdíl mezi červený a žlutý silentbloky je TVRDOST! Materiál je odolný vůči počasí, olejům, vazelíně, soli, kyselinám, rozpouštědla, ve všech případech je EXCELENTNÍ!!

    Klíčové vlastnosti polyuretanu:
  • Zvyšuje životnost gum,
  • Stabilitu podvozku,
  • Zvyšuje komfort z jízdy,
  • Zvyšuje bezpečnost
  • Malé náklady na výměnu.


  • * ShA - je stupnice tvrdosti. Více informací ohledně tvrdosti naleznete na www.wikipedia.org

      


    POWERFLEX:

    Který materiál bychom měli zvolit při výběru ze značek POWERFLEX ?: ČERVENÝ, ŽLUTÝ, FIALOVÝ či Černý?

    Jaký je rozdíl mezi červenou (65 ShA *), žlutý (70 ShA *) Fialová (80 ShA *) nebo černá (95 ShA *) silentbloky?

    Červené - tvrdost okolo 65 ShA * - ČERVENÉ silentbloky od značky POWERFLEX se používají nejčastěji na úchyty výfuku případně jako náhrady silentbloků kde je zapotřebí velká pružnost

    ŽLUTÉ - tvrdost okolo 70 ShA * - Žlutý materiál se používá nejčastěji na silentbloky nápravnice nebo silentbloky motoru, jde o měkčí variantu polyuretanu aby se nepřenášely nadměrné vibrace do karoserie

    FIALOVÉ -tvrdosť 80 ShA * - FIALOVÝ materiál (Steet) je vyvinut jako náhrada za klasické gumové silentbloky pro auta jezdící denně na cestách. Fialový materiá poskytuje ideální kompromis z hlediska tvrdosti pro auta na běžně vození.

    ČERNÉ -tvrdosť 95 ShA * - ČERNÝ materiál (Black series) je vyvinutý čistě na závodní využití, protože poskytuje maximální pevnost. Doporučujeme použít na závodní vozy, které jsou vystaveny maximální zátěži.



    Product added to compare.